zondag 21 juni 2009

Award

Deze award heb ik van zowel Dora als Jolanda ontvangen, dank jullie wel! Hij is bedoeld als dank voor de berichtjes die ik op hun blogs plaats, maar ik volg dan ook graag hun blogs en die van vele anderen. Het geeft zoveel inspiratie! Ik vind het erg moeilijk om te bedenken aan wie ik deze award door zal geven, ik krijg zoveel lieve berichtjes. Iedereen die de moeite neemt een reactie te plaatsen verdiend 'm eigenlijk want ik waardeer ALLE reacties ontzettend!
Een ander leuk aspect van bloggen, vind ik, is dat je zo soms met nieuwe mensen in contact komt. Mensen die je nog niet "kent" van bijvoorbeeld een forum, maar waarmee je wel meteen een soort connectie voelt, omdat ze ook creativiteit als bloed door hun aderen hebben stromen en je inspireren met hun werk en op hun beurt jouw werk weer waarderen.....
Daarom wil ik de award doorgeven aan Marije want zij is voor mij zo iemand.

Hasta luego!

7 opmerkingen:

 1. oh wat een lief berichtje! net wat ik nodig had! heb zometeen een moeilijk gesprek op m'n werk, nou ik kan er in iedergeval weer tegen!
  thanks echt heel lief!x marije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd met je dubbele award is altijd leuk om te krijgen toch

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Floortje, gefeliciteerd met je awards.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!! Helemaal terecht verdiend. Ik laat ook niet altijd een berichtje achter maar kijk wel zeer regelmatig op je blog, ik vind het altijd erg leuk om je creaties te bewonderen, je bent zo veelzijdig creatief :)
  Liefs, Marga

  BeantwoordenVerwijderen

Comments are very much appreciated, I'd love to hear from you!