maandag 16 maart 2009

Verjaardagskaart voor een 89 jarige!

Vandaag is de allerliefste oma ter wereld jarig, die van mij! Ze is 89 jaar geworden en nog steeds in goede gezondheid. Ik heb een heel bijzonder plekje voor haar in mijn hart, dus als ik voor haar een verjaardagskaart maak, sloof ik me extra uit. Zeker omdat ik weet dat ze het zo waardeert, ik heb mijn creatieve genen grotendeels van haar. Ik heb voor haar een tasje gemaakt en voor erin een kaart:Ik heb me laten inspireren door de Cards Only nr. 5, daar stond een tasje in dat met de silhouette gemaakt was. De mijne is gewoon met de hand getekend en uitgeknipt. Ook een aantal details van de kaart komen uit de Cards Only nr. 5.

Hasta luego!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kado tasje. En de bijpassende kaart is ook erg leuk geworden. Ik moet de cards only nog maar eens goed bekijken.

  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Floortje,

  Wat leuk dat je een reactie op mijn blog achterliet! Jij hebt trouwens ook een ontzettend leuk blog zeg en je maakt hele leuke dingen. Vind je het goed als ik je in mijn lijst met blogs die ik volg zet? Woon je trouwens helemaal in Spanje?

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf tasje en een ontzettend leuke kaart!
  En gefeliciteerd met je oma :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Man; jij bent productief!
  Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt! Gefeliciteerd met je oma; ik heb ook nog zo'n oma....wordt in de zomer 93 jaar, ziet er uit om door een ringetje te halen, doet alles nog zelf en is alweer druk aan het rokken naaien voor de zomer....die heeft soms meer puf dan ik!
  Groetjes,
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Comments are very much appreciated, I'd love to hear from you!