dinsdag 8 juni 2010

Mona en Maxi

Dit wordt een voor mij zeer ongebruikelijke post. Het heeft namelijk niets met creativiteit te maken...
In Spanje gaan mensen (en daarbij moet ik opmerken, niet alleen de Spanjaarden zelf) helaas niet zo om met dieren als wij dat in Nederland gewend zijn. En zo kon het dus dat wij op een dag twee pupjes moederziel alleen en piepend langs een drukke weg zagen lopen. Wij namen ze mee naar huis en meldden ze aan bij een organisatie die op zoek gaat naar nieuwe baasjes voor gevonden hondjes. Maar daarvan zijn er hier helaas veel en de organisaties kunnen de aanvragen niet aan. Dus nu zijn de hondjes nog steeds bij ons en inmiddels hebben we ze namen gegeven:

Mona

Maxi
Het is voor ons echter helaas niet mogelijk om de hondjes te blijven verzorgen en ze het huis te bieden dat ze verdienen. Daarom wil ik jullie vragen of jullie misschien iemand weten die voor deze twee hondjes (samen of alleen) een goed baasje wil zijn. Mona en Maxi zijn ongeveer 5 maanden oud nu en zijn vermoedelijk een kruising tussen een Pointer en een Podenco Andaluz. De organisatie waarbij ze aangemeld zijn, Arca de Noah, regelt het transport naar Nederland of Belgie. Alle tips zijn welkom, alvast bedankt voor het meedenken. Enne...volgende keer gewoon weer iets zelfgemaakts hoor!
Hasta luego!

9 opmerkingen:

 1. Het zijn wel ongelooflijke poeppies zeg! Ik hoop dat je snel een huisje voor ze vindt! Ik zal het morgen ook nog even op mijn Hyves zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow zeg ik zou willen dat het kon, maar ook hier is het niet goed voor ze. Wel enorm lief dit van je, en ja ik heb het ook gezien dat veel beestjes gewoon op straat staan...ik duim voor ze dat ze goed terrecht komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Floor ik denk dat het voor de mensen goed is te weten dat fosteren voor een tijdje jouw ook zou helpen en Arca Noah zorgt dan dat ze een echt huisje krijgen.Ik heb dat pas ook gedaan is heel dankbaar hoor.Heel leuk om nu te zien hoe ze terecht gekomen zijn! Soms is het maar heel kort!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Floortje,

  Ten eerste wil ik zeggen dat ik jullie zo lief vind om deze lieve hondjes op te vangen..
  Fijn dat er nog zulke lieve mensen zijn.

  Vreselijk dat deze liefies langs de kant van de weg liepen..wie kan zoiets nu toch doen.
  Dit is voor mij als dierenliefhebster echt onbegrijpelijk...

  Ik ga het echt in de gaten houden...en hier en daar even vragen...je weet maar nooit!
  Ik hoop in ieder geval dat alles goed komt met deze lieve hondjes.

  liefs...en heel veel succes!
  Marijkexxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh Floortje wat een schatjes heb je gevonden.
  Hopelijk vind je snel een lief gezin of baasje voor ze. En nu maar duimen dat ze bij elkaar kunnen blijven.

  Groetjes,
  Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een schatjes heb je gevonden. Ik hoop dat ze snel een lief baasje vinden. Bij ons gaat dat niet lukken met twee van die eigewijze katten.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. had die andere mini genoemen <:o)
  helaas ken ik het verhaal vanuit spanje al langer. Iemand op de hondenclub had een doorgefokte herder meegenomen.. echt zielig :S ik hoop voor je dat je ze snel geplaatst kunt krijgen. Echt niet normaal hoe die mensen met dieren daar omgaan :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En, hoe is het geweest ? Alles gelukt ?

  Ik heb je de stylish blogger award doorgegeven.... ( zie mijn blog http://www.lilmisspolkadot.blogspot.com )

  Kus !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hola Floortje! Hace más de 6 semanas que hice un pedido a 1worldscrap y todavía no lo he recibido. Les he escrito un montón de veces, por mail y por el formulario de contacto, y no he recibido ninguna contestación. La verdad es que estoy muy mosqueada, por la estafa, por el mal servicio al cliente y porque me encantaban sus productos y desde luego no voy a volver a comprarles. Sé que este no es el canal adecuado, pero es que ya no sé qué más hacer (y es la última oportunidad que les doy antes de hacer toda la campaña de desprestigio que pueda si no me dan alguna explicación)estoy poniéndome en contacto con los que veo relacionados con ellos para ver si vosotros podéis hablar de mi caso por si es que realmente ha habido algún problema (Pedido #2357 del 21 de junio)Muchas gracias y perdona las molestias, un saludo!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Comments are very much appreciated, I'd love to hear from you!