woensdag 2 december 2009

M'n webwinkeltje is online!

Ik vond het best spannend om op de knop te drukken...maar nu is het officieel: mijn webwinkeltje staat online! Je vindt 'm hier.
Vanochtend had ik een gezellige bijeenkomst met een club Nederlandse vrouwen en daar heb ik m'n webwinkeltje gepromoot door wat dingetjes mee te nemen:
(Rechts in beeld vind je ook nog wat van die schattige viltdingetjes van Erica)

Hasta luego!

9 opmerkingen:

 1. Hallo Floortje,

  Je kaarsenhouder heeft een mooie plaats. Ik denk dat ik binnenkort ook nog een andere bestel. De tijd ging ineens zo snel vanochtend dat ik nog geen keuze kon maken.
  liefs Erica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Floortje, Leuk om jullie te zien vanochtend en ik vond jouw spulletjes ook erg mooi al had ik er zelf niet zoveel tijd voor. Neem je het naar de Diva bijeenkomst op de 16e ook mee?! Leuke website trouwens... ik moet nog hard aan de mijne werken. Groetjes,Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke webwinkel heb je, Floortje. En zulke leuke spullen ook. Die gehaakte mandjes zijn helemaal geweldig. Je andere spullen ook hoor. ;-)

  Bedankt voor alle lieve berichtjes op m'n blog!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk en wat goed van je, ben al een kijkje wezen nemen en het ziet er erg leuk uit, hopelijk ga je veel verkopen,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, en ik ben wezen neuzen en zitten leuke dingen tussen ik hoop dat het goed zal aanslaan! Ik wens je alle succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je webwinkeltje, Floortje! Ziet er super leuk uit joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Floortje wat leuk .Ik heb natuurlijk even rond zitten neuzen. Je gaat veel op bestelling doen zie ik , omdat mensen zelf kleur mogen bepalen bij een aantal artikelen, dat wordt hopelijk hard werken voor je. Veel succes
  Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend leuke spulletjes in je webwinkeltje. Volgens mij gaat dat een daverend succes worden!
  xx Hugs, Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er al heel leuk uit zo uitgestald op tafel, zal zo eens in je webwinkel kijken.
  In ieder geval heel veel succes ermaa.

  Dat van mijn blog snap ik ook niet hoor, waarom de ene keer wel en de andere keer niet het laatste bericht laat zien. Zelf staan alle blogs die ik volg onder favorieten van de pc en die ga ik wekelijks gewoon maar af.

  BeantwoordenVerwijderen

Comments are very much appreciated, I'd love to hear from you!