maandag 16 november 2009

De laatste tijd heb ik weer een aantal kaarten gemaakt...maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niet gehaakt heb! Deze twee boodschappennetjes heb ik net klaar:
Een lekker haakwerkje! Toen ik de eerste (links) af had, kreeg ik van m'n schoonzus zo'n leuke bol gemeleerde katoen, dat ik er meteen nog maar eentje gemaakt heb. Misschien kan ik hiermee de Spanjaarden overhalen om zelf je eigen boodschappentas mee te nemen in plaats van de bergen plastic tasjes die ze hier meegeven in de winkel....dromen mag toch?
(De slogan "een beter milieu begint bij jezelf" zit er bij mij van jongsaf aan al in en ik vind dat daar niks mis mee is).

Hasta luego!

14 opmerkingen:

 1. zou een heel goed idee zijn want die produceren een berg plastic afval, en je wilt toch liever met zo'n prachtige tas gezien worden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niets is onmogelijk! Ik vergeet ook zo vaak mijn boodschappentas. Dan gaat het weer een tijdje goed en dan moet ik weer zo'n rottig plastic tas kopen. Zo zonde. Ik probeer er dan wel weer zoveel mogelijk gebruik van te maken maar ik moet er echt beter op gaan letten.
  Als ik jouw haakwerk zie krijg ik toch zin om het zelf ook te gaan leren.
  Liefs Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een heel goed idee....en de twee tasjes zijn ook heel leuk geworden

  Is daar een patroontje van ...misschien is het iets voor mijn damesclubje..velen van hen kunnen alleen eenvoudige werkjes aan!!
  Ze zijn allemaal rond de 80 hoor....hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Floortje,

  Leuk zijn ze zeg! Ook weer in alle kleuren te verkrijgen?
  tot gauw,
  groeten erica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hay Floortje,

  Wat een leuke naam heb je...
  En je boodshappennetje is erg leuk, en wat is haken leuk om te doen hé?
  Ik haak ook geregeld, daar wordt ik altijd zo lekker rustig van..

  Liefs,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke vrolijke tassen heb je gehaakt! En hopelijk pikken je plaatsgenoten je initiatief voor een beter milieu snel op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk je tassen! Als je een patroon in het NL hebt hou ik me ook aanbevolen. Ik ben bezig met een muts voor Jort maar ik raak steeds de draad kwijt omdat ik het dan weer een paar dagen laat liggen en dan weet ik niet meer precies wat ik moest doen. Nou ja, zaterdag kan ik weer naar haakles en dan hoop ik em af te krijgen. Het is gelukkig nog niet zo heel koud hier LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk die tassen zeg!! gezellig met al die kleuren. ik zelf ben gek van vouwtasjes die ik al m;n tassen heb zitten als ik ploseling boodschappen ga doen of zo!Leuk dat in de winkel ben geweest van daryl!vond je de kleren ook mooi? of is het niet je smaak?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben door drukte de laatste tijd niet op je blog geweest maar las wel steeds jouw lieve reacties op mijn blog. Wat een ontzettend leuke boodschappentassen. Knap werk. Doe je dat uit je hoofd of werk je wel volgens een patroon. Ook je kaarten van de laatste tijd zijn top, vooral die grote blauwe strik is gaaf.

  Groetjes,
  Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt helemaal gelijk wat betreft de plastic tasjes! Deze zijn echt gaaf die je gemaakt heb, knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. What fabulous bags! Thank you for popping by the Whiff of Joy Tutorial and Inspiration blog and leaving a lovely comment on my stitch tutorial. Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een superleuke tassen, en ik ben het helemaal met je eens. Na een dagje shoppen is het aantal plastic tassen soms echt schandalig...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke tassen, Floortje. Ik vind vooral de roze/rood combi erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vind dat je helemaal gelijk heb, heb zelf ook altijd een tasje voor de boodschappen in mjn handtas zitten. En de gekregen plastic tasjes recyel ik tot afvalzakken.
  De tasjes zien er heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Comments are very much appreciated, I'd love to hear from you!