woensdag 20 januari 2010

Hartjesslinger met bel

Deze hartjesslinger was eigenlijk nog onderdeel van m'n gehaakte kerstversiering, maar hij mag lekker het hele jaar blijven hangen!
Onderaan hangt een bel, dus niemand kan ongehoord door de deur binnenkomen...

Ik wil nog even iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes en speciaal voor die voor m'n 40e verjaardag...zoveel reacties heb ik nog nooit op een post gekregen, dank jullie wel allemaal!

Hasta luego!

zaterdag 9 januari 2010

40

Best wel een mijlpaal vandaag...maar je bent zo jong als je je voelt zeggen ze...en ik voel me eigenlijk nog bijna zo jong als op bovenstaande foto...
Mijn moeder is naar Spanje gekomen om deze dag met me te vieren (lief!) en omdat ik haar eerstgeborene ben is het voor haar ook een jubileumdag vandaag: ze is al 40 jaar moeder. Daarom heb ik voor haar deze canvas gescrapt.
Hasta luego!

donderdag 7 januari 2010

Gelukkig nieuwjaar!

Om te beginnen wil ik iedereen een heel gelukkig, gezond en creatief 2010 wensen!

Wij hebben zeeeeeeeer natte kerstdagen en oud & nieuw achter de rug. Meestal hebben we hier in het zuiden van Spanje heerlijk weer, maar als het dan regent........dan hoost het ook meteen goed. Geweldig voor de watervoorraden, maar als zo'n hoosbui een paar uur aanhoudt, dan kunnen de grond en het dak het water niet meer verwerken. Met als gevolg, lekkages en een oplopend grondwaterpeil. En storingen in electriciteits- en internetsystemen. Geen tijd en mogelijkheden dus voor gezellig scrappen of bloggen, maar dweilen en hozen!

Gelukkig heb ik voor kerst nog wel gelegenheid gehad om dit kaartje voor mijn lief te maken:
En dan ga ik nu beginnen met bijlezen......en uitzoeken welke wetenswaardigheden over mijzelf ik ook alweer moest plaatsen bij de blogaward die ik van Dora heb gekregen...

Hasta luego!