donderdag 20 mei 2010

Toepasselijke award en geurzakjes

Ik vind het altijd leuk om een award te ontvangen, maar dit is wel de toepasselijkste die ik ontvangen heb sinds ik blog: Hollandse klompen met spaanse stippen...

Ik kreeg 'm van Marije en van Dora, dank jullie wel meiden! Ik geeft 'm door aan Erica, ook een Hollandse in Spanje, met zoveel creativiteit in zich dat ik altijd weer door haar geinspireerd raak.

Voor m'n webwinkel heb ik de volgende aanvulling gemaakt:
Gehaakte geurzakjes in allerlei kleuren. Zulke leuke kleine projectjes om te maken en ze ruiken heerlijk naar de magnolia zeepjes die erin zitten.

Hasta luego!

maandag 10 mei 2010

Crochet meets Felt

De creativiteit van anderen zien, doet je eigen creativiteit borrelen! Dus toen ik bij Erica deze geweldige aardbeimuis had gekocht (gevuld met rijst, dus onder andere te gebruiken als presse papier) ontstond bij mij meteen het idee voor een bijpassend servettenbakje. En ziehier, een nieuw resultaat van Crochet meets Felt:
En met Erica's vilten vogeltjes heb ik deze gehaakte slinger gemaakt:
Hasta luego!

donderdag 6 mei 2010

Bedankt Alexandra en Norbiba

Wat is er nou zo leuk aan scrappen? Zijn het de mooie papieren waar je mee kunt werken? Zijn het de embellishments die vaak zo mooi zijn dat je er hebberig van wordt? Is het het feit dat je er zoveel kanten mee op kunt? Is het dat het zo heerlijk ontspannend is?
Ja, dat is het eigenlijk allemaal! Maar scrappen is nog veel meer...een van de mooie bijkomende zaken, wat mij betreft, is dat je er zo ontzettend veel lieve medescrappers door ontmoet! Mensen die lieve berichtjes op je blog achter laten, die trouw op je wachten als je al weken niets gepost hebt, die zelfs berichtjes sturen of het wel goed gaat, en die je spontaan stempelafdrukjes aanbieden omdat je een Hollandse in het buitenland bent! En die krijg je dan niet zomaar in een gewone envelop....nee, daar krijg je dan gelijk een kunstwerk omheen.
Alexandra, ontzettend bedankt voor het geweldige pakketje dat ik van je mocht ontvangen! Echt superlief. Ik heb een keuken in een beetje "Hollandse stijl" en daar krijgt jouw mapje een ereplaats. Ik ben er zo blij mee! Dat was het lange wachten (met dank aan de Spaanse post) wel waard:
En van Norbiba kreeg ik deze vrolijke award:
Dank je wel! Ik mag 'm doorgeven aan wie ik wil...en dat is meteen altijd het moeilijkste met een award...Bovendien, ik heb gehoord dat het heel koud is in Nederland en ik gun iedereen wel wat Sunshine! Maar oke, ik wil me er niet al te gemakkelijk vanaf maken, dus geef ik 'm door aan:
Alexandra, Cora, Dora, Ingen en Lisette.....maar als je heel hard een beetje sunshine kunt gebruiken.....ga je gang hoor!

Hasta luego!