donderdag 29 januari 2009

Susanne 50

Mijn schoonzus, Susanne, is vandaag 50 geworden. Daarom heb ik deze kaart voor haar gemaakt.Hopelijk vervoert de spaanse post hem snel!

Hasta luego!

vrijdag 2 januari 2009

Jaarboekje

Als kerstkadootje heb ik voor mijn moeder en mijn oma een jaarboekje gemaakt "Het jaar rond met de meisjes". Voor iedere maand is er een bladzijde in het boekje met een foto van mijn dochters. Ook al woon ik nu in Spanje, zij blijven zo toch helemaal bij. Als verpakking heb ik een envelopje gehaakt. (naar een idee uit de Cards-Only) Onnodig te zeggen dat ze er erg blij mee waren....daarom maak ik ook graag wat voor hen: het wordt altijd met net zoveel liefde ontvangen als dat ik het gemaakt heb!
Als voorbeeld voor het boekje diende een coaster-boekje dat ik ooit op een Dolls dag heb gemaakt.

Hasta luego!

donderdag 1 januari 2009

Kerstkaart

Deze kerstkaart heb ik gemaakt naar een voorbeeld uit de cardkit "Kerst klassiek" uit het november/december nummer van de Cards Only. Het materiaal komt grotendeels uit deze kit, die ik heb besteld bij Paper & Pictures. Wat is het maken van kerstkaarten toch heerlijk! Dat zou ik het hele jaar wel kunnen doen....wat niet eens zo onverstandig is om aan het eind van het jaar voor iedereen een zelfgemaakte kaart te hebben!Aan deze kaart heb ik veel tijd besteed, die heb ik dus niet voor zomaar iemand gemaakt...

Hasta luego!